www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

THE FINAL COUNTDOWN

Jag börjar se slutet av tunneln med stort T. Två till tre stycken examinationer av den vidrigare varianten kvar och sen är det klart. KLART. I kroppen sprätter en blandad känsla av tacksamhet och oro i kombination med att vilja  spendera tre dygn på sofflocket. Tiden framöver börjar klarna och det gör jag också. Jag känner ett driv till att återgå till det liv jag en gång hade innan jag grävde ner mig i diverse dränerande uppgifter och en enorm motivation till att klara av livet med maten. Det är mycket jag vill. 
 
Jag känner mig stabil och fast, rädd och ensam, förväntansfull och färdig på samma gång. Första fokus för mig är att bli frisk. Fullt frisk. Jag känner mig bättre och klarare i huvudet än på länge. Det senaste halvåret har vänt på hela ätstörningssteken och jag förstår vad som krävs både psykiskt och fysiskt på ett helt annat sätt. Jag förstår också att det är nästintill omöjligt att kombinera studier med tillfrisknande. Det är ingen skam att dra ner på tempot under tiden, men om en inte har gjort det på vägen får man göra det vid mållinjen. Sätta stopp och sätta sig själv först. Det är mitt livs nästa uppgift. Jag kommer att få offra min tid och min livsplanering för ett tag. Det känns fint att ha sin kommande tid lite planerad och fasansfullt jobbigt för att alla andra redan kommer att ägna sig åt det som de vill. 
 
Det är okej om dina omständigheter tar över dina tankar, men det är inte okej om de tar över dina beteenden. Om de gjort det är det upp till dig, oavsett om du vill tro det eller ej. 
 


 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo