www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

THE BEST OF THE BEST BANANA NUT PORRIDGE.

When I say this is addicting, I'm not joking. 
 
 
 Låt mig få presentera. GRÖTEN UTAN GRYN. Tadaaa.
 
Jag utgör en stor del av hejaklacken bakom alla typer av gröt. Vad gröten kokas på spelar inte så stor roll, bara den kokas. Havregryn, rågflingor, dinkelflingor, ja det kvittar. Jag sväljer allt & jag sväljer det med glädje, men det här är något utöver det vanliga. Det här är WOW.
 
Denna toppar grötlistan en lång period framöver. Det är bland det bästa jag ätit. 
 
 
Gillar du inte havregrynsgröt? Jag kommer inte joina din liga, men jag välkomnar dig att joina min grötliga efter du testat denna. Helt fantastisk. 
 
Låt mig få berätta en annan sak också. Jag fick en handkräm efter min operation (det är fantastiskt det där med gåvor som ska sätta plåster på såren), och om den var från Ö&B vet jag inte, men det såg ut att vara något svindyrt. Lavendel stod det till och med på, och jag som tycker om lavendel väldigt mycket blev självklart ännu mer såld på denna.
 
Jag tänkte att jag skulle spara den till någon speciell dag. Igår var jag lite nere & tänkte att jag hade gjort mig förtjänt av den till synes lyxiga handkrämen, speciell dag right?
 
 
Nej, men jag öppnade den iallafall & vad blev resultatet?! Ett par KASSPISSLUKTANDE händer. Toppen.
 
Jag gick och la mig ännu mer nere & sov självklart fruktansvärt dåligt också. Morgonen resulterade i stress stress stress & en blåbärssmoothie rätt ner på mattan, innan jag hamnade i soffan på Espresso House med en kopp te & en fin vän som gjorde att jag andades en aning.
 
Jag ville inget annat än att allt som gick utför efter den där förbaskade handkrämen skulle bli bra. & SÅ fick jag mig den här godingen till lunch. Den satte liksom plåster på allt & lite till.
 
OK, in all my seriousness. I BEG you to make this one. It's one of my favorite yummie quick-treats. I love it.

YOU WILL TOO!

 
- 1 dl valfria nötter, jag använde mandel, valnöt & cashews - 1 dl kokosmjölk - 1 tsk lönnsirap - 1/2 mogen banan - lite salt - 1/2 tsk kanel - 

Rosta nötterna lite lätt i panna eller i ugnen på 200 grader. HÅLL KOLL. Lägg nötterna i blöt över natten. Skölj dom noga innan du slänger ner dom i matberedaren med allt annat. Mixa mixa. Gröten är god kall, men jag körde min i micron i cirka 1 minut och toppade sedan med lite banan & dadlar. MUMS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo