www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

MITT I LIVET STRETCH!

Jag tror att det är tio gånger på två veckor som jag trillat över ”mitt-i-livet-texter” & jag kan aldrig låta bli att tänka: Jaha, där ser man. En till som är uppe mitt i livet. Vilket sammanträffande!
 
Haha. Vem sjutton är inte det liksom? Så jag tänkte tipsa om en grej när man stannar upp och inser att man är uppe sådär mitt i livet. Passa på att ta dig en stretch. Där & då. PÅ RIKTIGT. 
 
Det är ju så förbaskat skönt! 
 
Att dra ut kroppen som något slags dragspel behöver inte vara så komplicerat. Ta hjälp av en vän, en pilatesboll, en kram runt dig själv eller liknande. Sträck ut som en stjärna eller bro eller anamma en yogapose med förfjantat namn.
 
Igår när jag var nära på att somna sa jag åt sara att vi var tvungna att göra något åt saken. Tog mig en stretchning & blev på riktigt som en ny varelse. 
 
Blev lite lyrisk. Tog mig en svängom & skrattade. Kände mig halvt överrörlig i överkroppen. Vi bad vår libanesiske vän som vi delar kontor med att säga ÖVERRÖRLIG ÖVERKROPP snabbt 7 gånger. Det gick galant. Mycket bättre än för mig. Det kan du också testa på att göra när det slår dig att du är uppe mitt i livet nästa gång. 
 
Japp. Det var dagens uppmuntran. 
 
Med OM-tofflorna såg det ut som jag klätt mig i hela färgskalan också. Det kan ju med vara en uppmuntran såhär i juletid. 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo