www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

LÅT OSS VARA TACKSAMMA

"Det finns enorma behov i världen idag. Gud har inte slagit dövörat till för ropen från de 750 miljoner människor som varje kväll går till sängs med gnagande hunger. Han kan namnen på samtliga tjugo miljoner barn som ikväll kommer att kura ihop sig för att sova på gatorna i Sydamerikas städer. Han grät över de utmärglade kropparna av de 40 000 barn som igår dog av svält. 
 
Han ser de 21 som kommer att dö av hunger under tiden du läser denna mening. Han vet om de desperata människorna som är hemlösa på Amerikas (& Sveriges) gator, familjerna som stuvar ihop sig för att sova i bilar eller under broar på motorvägarna. 
 
Han iakttar de 900 miljoner människor världen över som inatt kommer att sova i skjul av kartong eller gammal plåt och de över 100 miljoner som kommer att lägga sig utan något tak alls över sina huvuden. Han vet om dem som inte har någon sanitär utrustning, de som rotar i soptippar, de som dör i brist på billig, grundläggande medicin, de som inte har någon skola att sända sina barn till och ingen framtid att se fram emot."
 
Loren Cunningham 
 
& ändå så glömmer han inte OSS. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo