www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

KOKOSKAFFE & OINTRESSANTA VARDAGSINBLICKAR.

När mjölken flytt kylskåpet och man är sugen på en lite mjölkigare kaffevariant får man dra till med lite kokosdryck i kaffet. Ingen skam över det - ganska smarrigt faktiskt. Sitter och surplar och känner för att skriva om saker som inte kommer att gå till världshistorien. 
 
Hängde i Jönköping i veckan. Lyckades bli sjuk. Igen. Alltså sjuk sjuk. 
 
Onsdagkvällen gjorde mig rejält avtrubbad. Somnade runt halv elva och vaknade upp två timmar senare med en gom som tripplats i storlek och en hals som hade blivit bestulen förmågan att svälja. Det gjorde för ont. Låg i någon EXTREM frossa som jag inte upplevt på länge. Domningar gjorde benen darriga och allt var bara blä. Lyckades inte heller somna om efter det, så som någon zoombieliknande karaktär lyckades jag ta mig till jobbet för en kort dag. Checkade ut vid lunch när Sara checkade in och missade den gemensamma första checken av årets julkalender. Så kan det gå. 
 
Tänkte att jag säkert dragit på mig en halsfluss eller något lika illa & planerade att ta mig till vårdcentralen idag, MEN så har det blivit bättre och jag lider mest av trötthet. Har hunnit med att spendera en hel förmiddag på sjukan, ätit ett berg av pasta med köttfärsås med farmorn, fått höra om hur man går in i någon slags mormorstrans när första barnbarnsknotten ploppar ut, till den grad att man stannar folk på stan för att berätta.. Vi får la se om jag lyckas hålla tyst när min dag är kommen.  
 
Jag har också sett tre chihuahuor (bekänner mamma Googles stavningshjälp på den ras-stavningen) vandra på livets snöiga väg beklädda i päls. Undra hur många små rackare som kolat vippen innan någon kom på den affärsidén.. Jaja, nu har det problemet blivit löst. Länge leve chihuahuorna och deras pälsbeklädnader!
 
 
 
Bild från mamma google.
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo