www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

KYCKLINGCURRYRÖRAN.

Jag lagar inte mycket mat i dessa dagar. Jag älskar att göra det, men jag vill verkligen lära mig att släppa kontrollen en gång för alla och tar därför ofta steget tillbaka när jag inte känner för att laga mat.

När suget finns eller när jag får en förfrågan ställer jag mig gärna i köket & när jag väl står där finns det något som lagas ofta. Det här är den enklaste & godaste snabbmaten som finns, trots att jag vet att det som ligger serverat på tallriken nedanför ser ut som en rökt fisk fylld med saffransrisgrynsgröt med en toppande touch av banan.

Kycklingcurryröran är så simpel som att slänga in ett par kycklingfiléer i ugnen med salt och peppar i cirka 20 minuter. Hacka rödlök. Öppna en burk majs. Låt kycklingen svalna. Cutta den i mindre bitar och blanda ihop med rödlök, vitlök, majs, turkisk yoghurt, curry, salt och peppar. DONE & DONE.

Här serverade jag den med bakad sötpotatis, men jag gör ofta en sats och har i kylen, för att sedan variera tillbehören. Sötpotatis, tortillabröd, NAANbröd, and the list continues.

Den är fin som den är, men den når verkligen nästa level med banan & salta jordnötter, som det mesta gör när något serveras in the name of Anna. Try IT!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo