www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

ETT OSAMMANHÄNGANDE INLÄGG & HELGEN GENOM EN IPHONE.

Den här helgen har varit betydligt mycket mer innehållsrik än vad jag planerat, och det var nog alltför väl. Jag kom ut ur min bubbla, haft planerade måltider och varit skonad från den allra brutalaste ångesten. Det här hände:
 
 
Var så fruktansvärt nere på dagis och inte alls sugen på helg. INNAN Sara kom tillbaka och muntrade upp som bara hon kan göra. Vi åt varsin "RABARBRO" på babettes och jag tänkte att 1. Den här var himla god &  2. Det här var ett trevligt namn. Jag vill också få döpa smörgåsar.
 
 
"Kom så går vi och inhandlar lite lasagnematerial"
 
 
Har helt klart fräschaste mamman.
 
 
Lekte någon fotolek i kyrkan & vi blev familjen annorlunda för ett fotoklick. (Vackert dräggel Sara!)
 
 
Ett varv runt ån --> Fina mamma --> LASAGNEMIDDAG, godaste någonsin! --> Jag svängde snabbt förbi min pappa som fyllde år.
 
Han önskade sig en vattenkokare (för att effektivisera processen att göra pulvermos ytterliggare) och jag hittade en knallrosa på Claes Olsson, men var snäll nog att köpa den svarta och lät rosa få vara den dominerande färgen i paketet som innehöll geléhallon istället. Jag ritade av mig lite obehag i form av en mindfullnesritbok och tänkte att jag kunde preacha lite på köpet när jag ändå skulle ge han lite gåvor. (fråga mig inte varför två blommor fick vattkoppor). Han blev glad, men slängde i farten ur sig: "& du ser så PIGG ut" Jag tänkte mest, så bra, men om du hade sett inkråmet på din dotter efter prövningens vecka hade du förstått att jag inte är särskilt pigg. Svårt att veta det där med hur en ska bemöta vissa kommentarer.. Får klura på den.
 
 
Gick förbi den här skönheten på min promenad och påmindes om bibelordet jag nu lever i. 
 
"Som en lilja bland tistlar är min älskade bland flickor" HÖGA VISAN 2:2
 
 
HEMMAFRUKOST = HALLELUJA. Just nu kör vi med filmjölk på dagis och jag älskar naturell youghurt men har väldigt svårt för den väldigt kusliga eftersmaken på filmjölk, så jag njöt av helgens youghurtskål! --> Läste lite bibel med Elin --> Psalm 18 dissekerades och muren som länge varit en metafor mellan mig och mina drömmar kom på tal. Gud är så häftig! --> Började översätta lite artiklar & fick mersmak. 
 
Den här veckan går jag in med en helt annan inställning. Jag är mer van vid hur "mycket" mat det är på kort tid och är beredd på hur tufft det kan vara. Jag inser att jag ständigt måste leva i vissa sanningar och har idag varit glad, trots utmanande lunch (spaghetti med köttfärsås + curry på toppen, det är verkligen grejen för att pimpa sjukhusets köttfärsås). Komikern fortsatte och det underlättade igen. Vi fick frågan: "Om ni skulle klä en mumie, skulle ni välja lambi eller serlas toapapper? & sen var diskussionerna igång och mordtemat utbytt för idag. (TACK & LOV!)
 
 
Jag behöver ständigt rikta mitt fokus och påminna mig om varför jag gör det jag gör, med hjälp från Gud och andra. Imorgon ska jag träffa kruttanten/min fantastiska kontakt på öppenvården. Det var väldigt länge sen, så jag ser fram emot att få krypa upp i fotöljen för att få dela, skratta, gråta, höra, lära och bara vara, eller skippa hela konceptet och få lyssna på hennes häftiga livshistorier om hur man bäst kryper upp för en sandhög i något land på B långt bort för att inte bli till krokodilmat. Det beror vilket humör vi är på, både hon och jag. 
 
Önskar er en fin vecka. KRAM. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo