www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

OM ATT FORTSÄTTA.

Ditt liv börjar inte någon annanstans än nu. Din tid väntar inte på att komma. Den är här. 
 
Vänta inte på stunden då det ska vända, för sanningen är att stunden blir din när du tar den i dina händer. Du har makten. Du kan förändra. 
 
Du bestämmer avståndet på din startsträcka och du bestämmer hur länge du ska sitta och titta på istället för att ge dig ner på banan för att vara med och kriga om vinsten. Du bestämmer om du ställer dig på startlinjen och du bestämmer om du tar mod att lämna det som varit. Det är du som bestämmer dig för att börja springa och det är du som bestämmer om du ska fortsätta kämpa istället för att låta ditt liv formas av hindren som du möter på vägen. 
 
Frågan är inte om du möter dem, utan när du möter dem. En del får mer och en del får mindre, men makten om att vända, ge upp eller att fortsätta framåt ligger bara hos dig. Det mest frestande alternativet kommer garanterat att vara nummer ett eller nummer två, när du känner den blodsmak som livets onda bara kan ge, men livets seger väntar BARA om du väljer nummer tre. 
 
Livet har varit nära på att knäcka mig, eller skulle kunna göra det om jag tillät det. Det har varit en lång startsträcka och det har varit äckligt tuffa uppförsbackar sedan jag insåg att ingen annan än jag är huvudperson i mitt eget liv, och började springa för att hitta den personen. Jag har stannat, tittat bakåt eller önskat att jag var längre framåt.
 
Jag har känt ångesten pulsera i mig och undrat om rättvisa är ett ord som överhuvudtaget borde existera. Jag har känt kraften försvinna och låtit dåligt samvete sköljas över mig för alla som hejar på mig när jag stannat upp för att jag tror att jag inte orkar kämpa längre. MEN jag orkar kämpa, för att jag VÄLJER att göra det.
 
Jag är helt inställd på att bli frisk. Jag ska bli frisk. Livet väntar på att jag ska bli frisk.
 
 
Sommaren mellan 1:an och 2:an efter en lite bättre period. 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo