www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

VAR INTE SÅ HÅRD MOT DIG SJÄLV.

Ta sig upp mer död än levande för att hinna med en fräsch morgonpromenad. Äta gröna smoothies till frukost och mindre motståndskraftigt lyckas ta sig upp på huvudet för att få sig sin yogakur. Lyckas med det som täcker skallbenet genom att låta det graciöst falla fritt eller platta det lika fastklistrat som fina flickan alltid gör.

Vara fokuserad, engagerad och prestationsfixerad i skolan. Orka vara socialt fenomenal och veta vilket träd varenda kotte har blåst bort till för att inleda en relation. Låta träningen vara till för ett ändamål och inte för en njutning. Vara en person som är kapabel att springa för ett marathon och återhämta sig genom en update på instagram.
 
Vara en del av Lyckliga Familjen AB som bara bygger upp och som äter helgfrukostar som är nästintill heliga. Orka ta del av varenda konversation och känna att en bidrar med något vettigt. Våga fråga, falla och bli fången av den man vill ha. Ha en kärleksrelation och balansera sig själv mellan den och vännerna.  Kunna äta allt i lagom mängd, inte ha en ätstörning & samtidigt deffade muskler. Hinna ge sig ner i surdegsträsket, ha nyrakade ben och briljera med det mest städade hemmet. Komma in på den utbildning man vill och låta framtiden bara vara förväntansfull. Planera, strukturera och se sig om, för att snart igen börja om.
 
Det är mycket & lite till man ska hinna med. Det är många av de saker som jag själv vill uppnå och som jag mår bra av att göra, men efter en vecka i turbulensens tecken har jag återigen förstått att livet inte ligger på mig. I mig själv kommer jag inte långt och med min egen kapacitet är jag otillräcklig inför mig själv. 
 
Vad gör man när orken tar slut eller när det som man står på rycks bort innan man är redo? Vad gör man när det är omöjligt att få tag på det man behöver och när man inte vet vart man ska ta vägen? Vad gör man när misslyckandet välkomnar en och när alla andra förutom en själv får ta del av det man egentligen längtar efter? 
 
Man kan inte vända sig till sig själv, iallafall inte jag. Jag går då återigen i egen kraft och tror att det är prestationen som ska leda mig rätt och välkomna mig in till det liv som jag längtar. Men. Det räcker inte långt. Min förmåga tar slut snabbare än jag nått resultaten som ska ge mig bekräftelsen. När jag inte är där min skapare vill ha mig är jag illa ute. Riktigt illa ute. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo