www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

GÖM DIG INTE.

Jag känner ett enormt behov av att skriva av mig.
 
Tankarna och händelserna går på precis som jag, och när vi möts blir det någon slags frontalkrock med livet. I krockarna förstår jag vilken situation jag lever i och tilldelas någon slags kombination av känslor som inte verkar passa så bra ihop.
 
Mitt liv känns stundvis som dagarna då livet mest bara är som det är, där timmarna traskar förbi som ett långt intro till en låt som aldrig kommer igång. I det där introt hinner en förstå och tänka en massa, men man hinner också bli för trött för att kunna orka ta i i refrängen. Det som ska bli gjort blir inte gjort och det som vill ha sagts till de personer som egentligen borde få höra det kommer inte ut, och om det mot förmodan gör det blir det lätt med både fel beat och tonarter, vilket gör att lyssnaren mest vill springa där ifrån eller frenetiskt leta efter den låt i sitt inre som höjer ljudvolymen ännu ett onödigt snäpp. 
 
Så vad gör man? 
 
Man försöker undvika den där krocken med händelserna som man inte vill möta, och hittar genvägar för att inte försöka tänka tankarna som hinner till refrängen fortare än en själv. Man orkar inte ställa sig frågan om man mår dåligt, om man skulle få ett svar som man inte vill ha, så man försöker låta bli och trallar på med sina medmänniskor som vanligt, i hopp om det kan vara någon slags medicin. Man gör det som inte ska göras och glömmer bort att man inte är ensam, att det finns folk som vill stötta, ställa upp, finnas där, vara med, ta ton, trycka på play och låta bli att spola fram, för att man inte är tänkt att gömma sig från livet.  
 
Leta upp albumet där dessa människor finns. Låt dem hjälpa dig. Ett riktigt bra album kan täcka upp för en dålig låt, men kom ihåg att låten som får ditt liv på fall någon dag kan rädda en annan. Det försöker jag att intala mig själv. Fin fredag på er.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo