www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

BANANBRÖD.

God måndag på er!
 
 
Den här dagen har haft ett skönt flow & det är något jag uppskattar väldigt mycket. Jag fick äta min frukost i frid samtidigt som jag hade tid för att läsa avslutningen på livets bok för att få lite extra energi för dagen. 
 
Jag gav mig iväg utan stress och haft ett genomgående lugn genom dagen, mer eller mindre. 
 
Allt har flutit på, ni vet. Allt förutom eftermiddagskvisten då jag klev in på veckans segaste lektion. 

Jag och mina dagliga blondies in crime blir lika förundrade varje gång när läraren lyckas tala om kemiska processer i upptempofart med monoton röst, samtidigt som hon vevar så mycket på händerna att det känns som om vi har en orientalisk dansare framför oss. MEN. I perspektiv till mycket annat är det något som är väldigt överkomligt.
 
 
För att återgå till prat om morgonfrid är detta bananbröd en bra ingrediens för att lyckas. 

Det finns ju hur många varianter som helst på bananbröd, och en kan i princip slänga ner vad man vill för att få det gott. Jag gjorde det här för några veckor sen och blev helt såld. 

 TESTA TESTA TESTA! 

Bananbröd: 
- 2 till 2.5 dl havremjöl (mixa havregryn) 
- 2 dl dinkelmjöl fullkorn 
- 2 bananer 
- 1 dl cashewnötter
- 3 ägg
- 3 till 4 msk kokosolja
- 6 dadlar 
- 1 till 2 msk limesaft
- 2 msk linfrön eller chiafrön. 
- 1 tsk bikarbonat 

Sätt ugnen på 175 grader. Mixa bananen & mosa dadlar. Ha i limesaft, ägg, kokosolja. Blanda runt. Ha i de torra ingredienserna & nötterna. Häll smeten i en bakplåtspapperklädd brödform. Grädda i cirka 50 minuter. Låt stå till sig efteråt. ÄT! 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo