www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

RAW APELSINPAJ.

HALLÅ HUR BRA ÄR INTE APELSINERNA SÅHÄR ÅRS?!
 
 
Okej. Mina förhoppningar om att dela en massa juliga recept gick upp i rök när jag blev halvt handikappad, men nu är jag påväg tillbaka. Det firar vi med något gott. För att det skulle fungera i mitt tillstånd finns det en poäng. 
 
& it says that simple is the name of the game. 
 
När jag hade tröttnat på både valios vaniljyoughurt och gröt till lunch då jag spenderade mina dagar hemma med mamma och hennes surdegar (som förövrigt verkar ta över allt och alla) gav jag mig på denna paj, med lite hjälp. Hjälpen var behövlig. Kryckorna ville demonstrera, så de for och flängde överallt vid denna tid och utnyttjade min balans som var totalt ur funktion. Råkade kanske dra ner en blomvas och dränkte både bibel, böcker & ett par kablar på väg till köket. Ops. 
 
När jag väl kom fram insåg jag att det här behövde bli ganska enkelt. 
 
& it turned out pretty awesome as well. 
 
 
Precis som att jag går på toa mer än vad jag vill erkänna, äter jag nog mer apelsiner än de flesta. Jag kan inte få NOG. På riktigt. Det är en återkommande drog varje år - bättre den än att gå på morfin för ett par trasiga ben. I can tell. 
 
Så apelsiner och vad mer? 
 
PEANUT BUTTER. sorry not sorry. 
 
Hear me out. Oavsett om du springer omkring och försöker få till de perfekta julklapparna, gör ditt bästa för att fixa en julfest, lider av en uppsjö av pluggande, eller helt enkelt är i behov av att käka kaka till mat kan jag lova dig att denna svarar på allt & lite till.  
 
 
Raw apelsinpaj
 
skal:
- 1 dl rostade valnötter - 3 urkärnade dadlar - skal från 1/2 apelsin - 1/2 till 1 krm malen kardemumma - 1/2 tsk kanel - lite salt - 
 
fyllning:
- 5 urkärnade dadlar - ca 2 msk jordnötssmör - 0,4 dl apelsinjuice - vaniljpulver - lite salt - 
 
Mixa allt till skalet. Tryck ut i en liten pajform och ställ in i kylen. Mixa allt till fyllningen och fyll sedan pajskalet. Strö eventuellt på lite kakao & servera. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo