www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

COCONUT CHIA OATMEAL & CARAMELIZED BANANA.

 
You know this had to be coming right?
 
 
I have some good news for you today.
 
JA. Gröt igen + en massa annat, men först är jag sugen på att rabbla lite. 
 
 
Vi har studiedag idag & jag har en del studier att ta tag i, så jag hade ändå tänkt att gå upp rätt skapligt tidigt, men samtidigt så känner jag mig lite sjuk. Inte sjuk i huvudet som vanligt, utan en extrem trötthet och halsont, som i och för sig alltid existerar inom mig. MEN, detta är något utöver det vanliga & när jag behöver sova är det  PAIN att gå upp. 
 
Because guess who has started sleeping as a princess?!! JAAAAAAG!
 
Det är helt fantastiskt att sova. Min glädje är total - JAG SOVER! Flera dagar i rad och allt är så varmt & mysigt & fantastiskt. Jag älskar det här med sömn. Jag kan nästan göra allt för att få sova. 
 
So, I ended up having a big bowl of icecream before bed-time yesterday. 
 
 
Totally worth it. 
 
MEN så skulle upp och ta blodprov idag. Det var okej, men resultatet av detta blev ett finger som aldrig slutar blöda och här finns det en massa vita möbler, och jag har inte lyckats hitta ett nytt plåster efter det som redan förblödit. Så, nu har jag gått runt och städat blod hela morgonen. Ugh. I skrivande stund sitter jag med två bomullspads inlidade i världens tightaste tofs. Det går bra nu.  
 
 
 
Tillbaka till lite godare nyheter. Jag är medveten om att gröt kan kännas lite sådär halvtrist, men det här är så gott. Jag älskar gröt --> There are so many ways you can dress it up. 
 
Detta är en drömskål, tack vare två ingredienser. 
 
Ett: KOKOS Två: BANAN
 
Yes, my very favorites, I feel like this bowl literally has my name written all over it.
 
 
 COCONUT CHIA OATMEAL & CARAMELIZED BANANA.
 
- 1 dl fiberrikade havregryn - 1,5 dl kokosdryck - 0,5 dl vatten - 1 msk chiafrön - 0,75 tsk vaniljpulver - 1/2 banan - 1 msk lönnsirap - några mandlar & andra valfria toppings - 
 
Koka ihop allt förutom lönnsirap och banan. Hetta upp en panna och häll i lönnsirap och skivade bananer. Stek på båda sidor tills de blivit karameliserade. Lägg på gröten och servera med valfria toppings!
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo