www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

OM ATT FÄSTA BLICKEN.

Ibland får livet en märklig omogen smak. I mitt fall är det ätstörningen som lätt kan ge det någon slags syrlig underton. Beskan är mindre behaglig och får en lätt ur fokus. Känslornas nuvarande ramaskri sätter upp en dimma för det långsiktiga målet. 
 
Det är målet som är det centrala. Det viktiga. Bränslet för framgång. Målet är det enda man kan, ska och måste fokusera på för att ta sig igenom den kvävande dimman. Det finns flera av dem, men ätstörningen är en av djävulens förklädnader och det är lätt att slås ned av den. Den sätter upp hinder efter hinder för varje given situation, men vi måste fortsätta sträva efter målet. 
 
Vi slösar så mycket energi på att lösa upp varje problem och varje situation vi möter, men vi behöver inte det. TRO på målet. Inga tvivel. Målet ska bli verklighet och det ska ske för att DU väljer det. Posten finns i brevlådan & det gör ditt mål också. Gå och hämta det och håll fast vid det. 
 
I detta fall kommer andra och mindre problem lossna längs vägen, även om ditt mål inte har med dessa problem att göra. Dina småproblem kommer att falla av & de som inte gör det kommer att göra det när du håller fokus på målet. 
 
Snegla inte på ditt förflutna & sitt inte fast i nuvarande problem. Känslor kan ljuga och din verklighet likaså. Jag får inte lita på de osmakliga känslorna. Jag måste både välja och svälja rätt, även i en tuff tid som denna. 
 
Håll fast. Allt ditt fokus ska vara framåt. Det är din drivande kraft. OBS. Det är inte du som ska lösa alla problem. Ansvaret ligger inte på dig, men beslutet om att ta stegen framåt gör det. Sätt upp ett mål och gå mot det. Gå NU. Imorgon är det inte för sent, men imorgon har du en kortare väg att gå om du börjar röra dig framåt idag. 
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0