www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

ETT FINT AVSLUT & NÅGON HALVONÖDIG UPPDATERING OM LIVET.

Hallå. I 2017. 
 
Årtalet låter fint tycker jag. 2017. 
 
På nyårsafton sa jag åt mig själv att jag borde svida om. Byta ut sockarna mot något festligare & fullborda viljan om att träffa lite vänner. Jag tror att jag behöver det. Träffa folk. 
 
 
Så jag gjorde mig lite fin. Tro det eller ej, men tant Anna tycker att det är lite kul med smink & sånt & GLITTER, trots att det föregående året oftast inte ens kom upp till nivån där lite mascara penslades på. Det kanske får bli ett mål för det nya året. Att lägga lite mer tid på mig själv. Mäkta med det. Man känner sig liksom automatiskt mer tillfreds & fräsch. Fy vad ytlig jag lät nu - för mig spelar det verkligen ingen roll, allt sånt här, men det är ju kul om man orkar då & då. 
 
 
Träffade lite vänner. Gick en runda med årets high, low, god - thing, skrattade & åt god mat.
 
 
Fick in efterrätten & tänkte: HJÄLPES. Här har vi hela årets sockerranson samlad på en tallrik, nej, men nästan. Kom sen ihåg att hela året ska gå ut på att gå upp i vikt & att jag lika gärna kan börja med detsamma. Det var gott.
 
 
Vid 12-slaget traskade vi iväg till en höjd för att kika på lite raketer i regnet. Kom tillbaka, tände lite tomtebloss & skålade in det nya året. Sedan följde lovsång & bön & musikquiz & fruktfat. 
 
Gårdagen bjöd inte på så värst mycket. Pysslade med lite försenade julklappar eller nyårklappar till fint folk som jag ska lämna av. Idag har jag hunnit göra mig arg på vården (Blev 1 minut sen för att ta ett väldigt bråskande blodprov & fick ett rejält avslag & hårda ord om att det nu var stängt & att jag skulle komma tillbaka imorgon & jag blev besviken & undrade vad det var för o-medmänsklig lustigkurre till receptionist som satt bakom disken), äta lunch med Sara på stan & sitta 45 minuter i telefonkö. Livet går på & jag försöker kämpa på. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo