www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

SANNINGEN OM OSS.

Orden och jag står i nära relation till varandra. Jag gillar dem och har stor respekt för dem. De kan tala och de besitter makt, vilket är på både gott och ont. Det är en fröjd att få ett ord som talar in till det där rummet i hjärtat som behöver påfyllnad. 
 
Jag har inte haft möjlighet eller ork att processa allt vackert jag hörde i USA, men det fanns några få ord där som talade lite extra till mig, och som har marinerats in i mig från den stund då jag lämnade platsen där jag hörde dem. De där guldkornen har varit det som hållit dessa veckor av prövning uppe. Det som jag mediterat de senaste dagarna har framförallt varit - you are born from the beauty. 
 
 
Det är något som vi säkert redan har hört, men något som jag tänkt som något så banalt att det runnit av direkt. Detta för att jag inte förstått innebörden av det. Jag har funderat och tänkt och förundrats över vilken oändlig kraft det ligger i dessa ord. Vi är födda från något vackert. Det är grunden som bär skönhet och inte vi. Vi har blivit tilldelade rollen som vackra, för att fundamentet som vi står på är det, och det är fundamentet som forcerar skönheten till oss. Från den sköraste och svagaste till de ledsna, bittra, förtvivlade, tacksamma, glada, och djupt rotade är sanningen att födelsen gjorde oss vackra. Vi kan förändra, men sanningen om oss kommer aldrig att förändras. 
 
Det som sker under förändringen är inte ett kvitto på om du lyckats bli den som du önskade att du skulle bli eller inte. Det är en flykt från en felaktig sanning i våra liv. En flykt som vi värderat högre  än att försöka nå förståelsen av det enklaste av enkla och det som är grundläggande för våra liv -  born from the beauty.  
 
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo