www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

KAMPEN

De senaste dagarna har varit som att hålla andan och intala mig själv om att luften aldrig kommer att ta slut, men sanningen är att den gör det. Luften tar slut och livet kommer ikapp. Livet når en och man blir både tagen, skärrad och lättad. Lättad för att man får andas och lätta på trycket. Lättad för att man får låta andetagen tas och låta tårarna sköljas ur. 
 
Tagen och skärrad för att man får känslan av att tårarna härstammar från något så smutsigt att de inte ens förmår rena det. De försöker så hårt. Tårarna försöker rena och hela, och de utför sin uppgift utan att börja vela. De vill oss väl, men ibland behöver de bytas ut, för att nytt och renare medel ska omvandlas i oss. Det gamla åker ut, i lättnad, men också i oro för att de nya kanske inte heller kan fullborda sitt verk. Kommer det att bli bra?
 
Ovissheten är en oro. 
 
Jag tror att det kan bli bra. Jag tror att vi kan bli rena och hela på insidan, tillsammans med tårar som vill bli till våra fräscha vårar. Det går, men det är en kamp. En kamp som gör att jag nu känner mig både slut, förvirrad, latent och lite inkompetent. Det är konstigt att på en och samma gång känna en tacksamhet och frid inombords i ena hörnet, för att i nästa vara helt mörbultad och lamslagen. 
 
Slagen är hårda. Kampen är tuff. 
 
I väntandet kan vi bara hoppas på hoppet som säger att det verk som under tiden händer i oss är större än det hårda utanför som kommer mot oss. 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo