www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

VÄDRINGSDAGS.

Jag känner mig lite avslagen - liksom konstant trött och i behov av en rulator för livet. Den ena tanken föder den andra och kroppen snurrar på lika mycket som hjärnan. Det är en motor som inte lägger av varken dagtid eller nattetid och jag funderar på om det är någon post-traumatisk stress som attackerar efter att ha levt under tryck ett tag. 
 
Känslan av att vara urlakad går omlott med suget jag har på livet. Det är en kombination som är underlig och ovan. Jag längtar efter energin och kraften. Jag drömmer om att få sova och att få sova gott. Jag föreställer mig stunden då temperamentet inte skjuter i höjden på någon sekund och där jag kan hantera mig själv även när jag befinner mig i tillstånd som dessa. Förvirringen uppstår när jag någonstans i allt detta är glad, tacksam och insiktsfull.
 
Det är skönt att vara medveten, men i detta trötta blir jag lätt någon jag inte vill vara och ångesten kommer närmre till hands. Det skapar press i mig och jag känner att det finns oskrivna krav på mig. Det känns som att de flesta har någon föreställning om att allt går mycket lättare nu när jag går i behandling och får mer hjälp. Jag är överlag mycket gladare och börjar få ett sundare förhållningssätt till mat, men jag mår stundvis fruktansvärt på matfronten. 
 
Att en person som får mer hjälp plötsligt mår bättre är INTE fallet. Det finns dagar då jag inte orkar svara på ett sms. Det finns dagar då jag skiter i hela skiten. Det finns dagar då jag lägger mig ner på golvet och gråter i timmar. 
 
Panikattacker som aldrig tidigare varit ett stort problem kan komma på besök. Jag beter mig till och från som ett svin och skapar ett klimat hemma som är alltifrån uppbyggande. Dessa dagar är inte efterlängtade och jag hoppas att de kommer att klinga av i takt med att detta tillstånd går över.
 
Dags för ett abrupt avslut. Något som skulle bli väldigt kort blev plötsligt långt. Jag mår bra, men är trött. Det kan sammanfatta det hela. Ha det fint!
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo