www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

PEANUTBUTTER STUFFED DATES.

We are all in need of chocolate.
 
 
& peanutbutter.
 
 
Yes. Kicking off February I'd say. 
 
Vi behöver något för att skydda oss mot alla basilusker som far runt. Ena sekunden är jag med & den andra sekunden tickar klockan utan att jag förstår att tiden går. Det betyder att jag och kroppen inte riktigt spelar i samma liga för tillfället. 
 
 
So much things going on right now & we need to get our antioxidants in. 
 
Det låter fyndigare än vad jag tycker att det är. Choklad är gott oavsett med eller utan vitaminer, men de ger dessa en extra plus i kanten. Helt perfekta.
 
Det är fantastiskt hur fina de lyckades bli med tanke på att jag stod med mitt finger i storlek supersize, på grund av bomull i lager på lager i veckan. Jag hade inte tid, men tog mig det för att baka något. Mitt sug efter bak hade äntligen fått tillbaka stinget. Väl värt att ta vara på det. 
 
 
Ni förstår, jag är lite överallt i vad jag skriver idag. Våra balövningar har börjat och vi snurrar och snurrar och snurrar och jag fortsätter att snurra och snurra och snurra flera timmar i huvudet efter det där. Vi får se hur detta tar sig, men våra stelopererade ben kanske tinar på vägen. 
 
Låt oss snurra vidare till dessa dadlar, med bara FYRA ingredienser. Dadlar, jordnötssmör, choklad & lite olja.
 
The toppings are all up to you. Add them or nor. I am into the toppings tough.
 
Alla blev väldigt goda, men jag tror att min favorit var den med kokos. Of course. Oavsett toppings så måste ni gör dessa. SÅ lätta och SÅ goda. 
 
 
 
So here’s how this goes.
 
Du cuttar dadlarna i mitten och fyller bara med en sked jordnötssmör mitt i. Du kan egentligen fylla med vilket nötsmör du vill, men här så är vi peanut butter freaks. That is how it works.
 
Ställ de sedan i frysen för att chilla en stund. Det gör det lättare när du sedan ska dränka dessa i lite mörk choklad. Låt chilla lite till & sen är det bara att ÄTA!  
 
 
 
 
Peanutbutter stuffed dates:
 
- 12 färska dadlar - 12 mindre skedar jordnötssmör - cirka 70 gram mörk choklad (minst 70%) - 1 tsk rapsolja - valfria toppings - 
 
Skär ett snitt i varje dadel och ta ur kärnan, men se till att du inte skär rakt igenom. Fyll varje dadel med en liten sked jordnötssmör och lägg på ett bakplåtspapper. Gör likadant med resterande dadlar. Sätt in i frysen i 15 minuter. Smält choklad i micron tillsammans med oljan och doppa sedan varje dadel i chokladen och kör på valfria toppings. Låt stelna i kylen!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo