www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

STRÖMMAR AV LEVANDE VATTEN.

Jag känner ofta att det är strömt i mitt liv, och extra mycket när det går mot mig. Faktum är att det är de strömmarna som dominerar för många av oss, eftersom blåsten ständigt tycks vara emot. Jag tror att vi måste bestämma oss för att vi befinner oss i levande vatten. Det är ofta ingenting som kommer till oss.
 
Det levande vattnet infinner sig nog när vi väljer att tro på att det finns och sedan ser det. Jag och kanske flera  andra kan uppleva det som negativt klingande och provocerande, eftersom man då upplever det som att det därför är upp till oss själva. Jag tror dock inte att vi behöver åstadkomma något för att få livet att gå med oss istället för mot oss, men det är lätt att bli förgiftad av prestationerna i motströmmarnas lögner om att vi inte kan stå emot dom. Vi tror att vi måste prestera för att få frid och för att få leva i strömmar av levande vatten.
 
Medströms.
 
Det är inte lätt, men jag måste ständigt påminna mig om att det är något man behöver välja om och om - att se det vatten som flödar för oss istället för det som är emot oss. 
Livets mest livgivande resa i Kairo med solnedgång, världens finaste vän och löften om hopp. Plåster för själen & en skjuts mot strömmar i levande vatten. Det var oerhört vackert - alltihop. 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo