www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

HÖST-SMOOTHIE-BOWL.

I declare that Smoothie-Sunday is here. 
 
 
När jag fick en liknande variant av denna smoothie hos Minna förra veckan var det som en ny dimension uppenbarades i min hjärna. Smoothisarna tog över och jag har nu hur många smoothiesar som helst i mitt huvud att pröva. So watch out. 
 
När jag gjorde denna igår förstod jag återigen att smoothies är det enklaste och lataste sättet att näringsbomba kroppen på. Det här med näring i drycker är två ord som jag oftast inte vill beblanda, eftersom jag länge haft ett starkt motstånd mot näringsshoterna som jag blivit itvingad. Nu börjar motståndet tina en aning och powerdrinksen finns med på ett hörn ibland de också, men jag föredrar såklart mina egna. 

Jag har en tidigare variant på smoothie med persimon som jag suktat efter i princip ett år, eftersom den vackra frukten lyst med sin frånvaro, men nu när den äntligen lyckats gå ur graven i år igen blir det nog en persimon-smoothie-höst i år också. Den kommer den med. No worries.

Smidigt det här med smoothies alltså. 

Trow in a little of bit this, and a little of that, and oh maybe some of that. In to the mixer & blend, blend, blend. 

 
Höstsmoothie med äpple & kanel:
- 1/2 banan - 3/4 äpple - 1/2 dl mango - 2 dl naturell youghurt - ca 1 tsk kardemumma - 1 dust torkad ingefära (alltså lite lite - mitt ingefäramotstånd är stort) - 1 krm vaniljpulver - 1 dadel - 
 
Mixa mixa mixa. Häll i en skål. Toppa med allt gott du kan hitta, persimon rekommenderas. ÄT!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo